Arhiva 20.03.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:03.

Sportsko i poučno prijepodne 21. ožujka

Akcije Sekcije sportskih novinara Međimurja se nastavljaju. Za sada su se u akciju Iz školskih klupa na sportske tribine uključile škole Sveti Juraj na Bregu, Hodošan i Nedelišće, u najavi su Donja Dubrava i Strahoninec.

 

Prvi dan proljeća u subotu 21. ožujka Sekcija sportskih novinara Međimurja organizira za vrtićku djecu, predškolce i djecu razredne nastave sportsko i poučno prijepodne. Od 10 do 12 sati u suradnji s Rančom Ponyland djeca će moći besplatno jahati ponije na ulasku u park kod Trga Republike. Između 11 I 12 sati akciji će se pridružiti i naš srebrni olimpijac Filip Ude s kojim će se djeca moći fotografirati.

 

U  10:00, 10:30, 11:00 i 11:30 sati djeca imaju i besplatan ulaz u Muzej Međimurja uz vodstvo. Roditelji mogu dovesti dijete na ulaz u muzej u nekom od navedenih termina te nakon što dijete pogleda muzejski postav roditelji će pokupiti dijecu. Svoj doprinos što veselijem početku proljeća dat će Čakovečke mažoretkinje te članovi Oldtimer kluba Međimurje svojim vozilima koja će biti parkirana na parkiralištu kod Muzeja Međimurje. 

 

U 11:00 sati bit će organizirana igra „Traženje blaga u Čakovcu“. U to vrijeme na portalu eMedjimurje.hr bit će objavljeno pet supertajnih i skrovitih lokacija u središtu Čakovca na kojima će biti kuverte koje će dovesti najbrže pronalazače do vrijednog blaga. Zato budite s nekim na vezi tko će biti uz portal eMedjimurje.hr u to vrijeme ili imajte mobitel pri ruci.

 

Kako je 21. ožujak Svjetski dan Downovog sindroma na druženje je pozvana Udruga za sindrom Down Međimurske županije pa će se u nekom trenutku i oni pridružiti nekima od ponuđenih aktivnosti. Isto tako tog dana će biti organiziran Dan zdravog osmijeha u Čakovcu pa možete djecu odvesti i na tu akciju.

 

Akciji su se odazvali i sponzori pa su pripremljeni pokloni i to njih više od 200. Atlantic Grupa Zagreb pripremila je djeci omiljene puc – puc bombone, a Podravka Koprivnica svima nam znane grickalice Kviki pereci, ribice, štapići i Kviki – gric. Djeca će sve to dobiti besplatno kao nagradu za sudjelovanje u nekima od ponuđenih aktivnosti. Izvedite djecu na zajedničko druženje uz brojne aktivnosti koje su priređene da svi zajedno napravimo što vedriji pozdrav proljeću. 

 

Željko Kraljić

Izvor: 3124