Arhiva 28.02.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:02.

Stigle karte za prijevoz studenata

Studenti koji studiraju izvan Međimurske i Varaždinske županije od proteklog četvrtka u svojim općinama ili gradovima mogu podići karte za autobuse prijevoznika Autobusni promet d.d. Varaždin u stečaju. Studenti koji su u svojim prijavama za subvencionirani prijevoz izabrali Autotrans iz Rijeke mogu se od petka, 21. veljače javiti na prodajno mjesto Autobusnog kolodvora Rijeka, na adresu Trg Žabica 1, Rijeka. Sa sobom moraju imati fotografiju, kako bi se mogla izraditi čip kartica, a pravo na subvenciju moći će koristiti od 28. veljače 2014. godine.
Studenti koji već imaju čip kartice mogu ih i dalje koristiti, dok studenti koji su do sada koristili iskaznice trebaju donijeti fotografiju za izradu čip kartice. Studenti s područja Grada Čakovca autobusne karte prijevoznika Autobusni promet d.d. Varaždin u stečaju dobit će poštom na kućnu adresu.
Studenti koji su izabrali prijevoz vlakom morat će još malo pričekati i naknadno će o načinu i vremenu preuzimanja karata biti obaviješteni putem web stranice Međimurske županije. (vt)

Izvor: 3070