Arhiva 03.12.2009. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 10:35.

STRAVA U ŠTRUKOVCU: Poginuo 20-godišnjak

POGINUO NEDALEKO SVOG DOMA

Nesreća koja se u subotu, 28. studenoga, kojih pet minuta prije 21 sat dogodila na državnoj cesti između Čakovca i Murskog Središća, nedaleko Štrukovca, odnijela je još jedan ljudski život. Igor Jurović iz Štrukovca vozio je osobni automobil registarskih oznaka ČK 956-DG iz smjera Murskog Središća, prema svom mjestu, ali je vozeći prevelikom brzinom u jednom trenutku izgubio kontrolu nad vozilom i u lijevom zavoju zanio se i prešao na lijevu stranu ceste.
Tako je došlo do frontalnog sudara s osobnim vozilom slovenskim registarskih znaka (MS CH 258) kojim je iz suprotnog smjera upravljao 38-godišnjak iz mjesta Noršinci, iz okolice Murske Sobote. Njegovo je vozilo u udaru izbačeno s ceste u polje.
Čini se da je u nesreći ulogu imao i čimbenik kvalitete konstrukcije vozila – u slovenskom je bilo više osoba, ali nitko nije ni ozlijeđen.
Nesretni Igor Jurović zbog ozljeda zadobivenih u nesreći preminuo je na licu mjesta. Nad njegovim je tijelom na odjelu patologije u ponedjeljak obavljena obdukcija koja treba utvrditi točan uzrok smrti, odnosno je li bilo i nekih čimbenika zdravstvenog stanja koji su doveli do tragedije. Igor Jurović je 13. smrtna žrtva u nesrećama na međimurskim cestama ove godine.

Snimio D. Lesar

Izvor: 2849