Arhiva 23.07.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:48.

ŠTRIGOVA: Općinska priznanja zaslužnima

Na svečanoj sjednici povodom Dana Štrigove, održanoj u petak, 18. srpnja u zgradi Državnog arhiva za Međimurje načelnik te općine Stanislav Rebernik i predsjednik Općinskog vijeća Ivan Frlin dodijelili su općinska priznanja. Općina tradicionalno nagrađuje učenike osnovne škole koji su svih osam razreda prošli s odličnim uspjehom. Ove su godine to Vedran Ferlin, Anja Škrobar, Tea Mauko, Patrik Novak, Patrik Posedi, Lea Jelenčić, Martina Maggie Kodba, Melani Lesjak, Martina Zadravec i Mirna Rodić.

Za uspješan završetak studija potpomognutog općinskom stipendijom priznanje je primila magistra primarnog obrazovanja Sinja Fortner.

U kategoriji „sport“ Općina je nagradila državnog prvaka u biciklizmu Timoteja Kocena te Nogometni klub Sloga iz Štrigove za plasman u 2. međimursku nogometnu ligu.

Za vrhunske rezultate u poduzetništvu, odnosno 20 godina neprekidnog rada, priznanje je primila tvrtka Vul-tro d.o.o. vlasnika Branka Zadravca, a za vrhunske rezultate u obrtništvu obrt Elektrogas u vlasništvu Stjepana Končića i Tesarski obrt Stjepana Jambrovića. (vk)

Izvor: 3091