Arhiva 08.02.2010. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 10:36.

SUDJELUJTE U IZLOŽBI STARIH VJENČANIH FOTOGRAFIJA

Čakovečki Inner Wheel klub organizator je izložbe starih vjenčanih fotografija iz Međimurja - Ftičeki se ženiju koja će biti održana u petak, 19. veljače. Bit će izložene fotografije mladenaca koje do 15. veljače budu dostavljene na dvije adrese u Čakovcu: Turistički ured u Ulici kralja Tomislava 1 i atelje Fotokolor Vidović, I. G. Kovačića 4a.
Za one koji fotografije pošalju poštom vrijedi obaveza da navedu i podatke - ime i prezime, adresu, broj telefona, godinu vjenčanja. Birat će se i najljepše fotografije u četiri kategorije - najstarija, najljepša fotografija, najljepša mladenka i mladenac, a donositelji fotografija bit će nagrađeni lijepim nagradama. O izboru za nagrade odlučivat će žiri fotografa u sastavu: Olga Merlić (u mirovini) i Željko Vidović iz Čakovca te Ksenija Plavec-Fiket iz Varaždina.
Dosadašnja praksa dobrotvornog rada Inner Wheel kluba nastavit će se i ovom izložbom. Posjetitelji će moći kupiti poklon suvenire, a prihod je namijenjen Domu za psihički oboljele odrasle osobe u Orehovici.
Izložba će biti postavljena u kafeu Littera (bivši časnički dom), a otvaranje je zakazano za petak, 19. veljače, u 19 sati. (al)

Izvor: 2859