Arhiva 04.04.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:21.

Supernova uvijek rado pomaže

Minulog su vikenda u Supernovoj provedene dvije humanitarne akcije - "1 kuna je dovoljna" i "Dan narcisa". Prva je koncentrirana na maligno oboljelu djecu te socijalno ugrožene, dok subotnji Dan narcisa za cilj ima osvješćivanje važnosti borbe protiv raka dojke. Ionako izuzetno posjećen centar SUPERNOVA ovakvim akcijama daje dodatni "vjetar u leđa", svjedočeći svoju postojanu osjetljivost i uključenost.

1 kuna je dovoljna i Dan narcisa tako su ušli u kalendar humanitarnih programa i velikih dobrotvornih donacija kakve SUPERNOVA već po tradiciji upriličuje: primjerice Biciklijada, potom darivanje najmlađih u supermarketu SPAR uz blagdan svetog Nikole i dolazak Moto Mrazova koji na Silvestrovo uveseljavaju sve generacije dijeleći slatkiše na prepunom parkiralištu Shopping Parka SUPERNOVA. U najveće atrakcije Supernove svakako se uvraja veseli kamion Djeda Mraza koji u vrijeme Božića posjetitelje, osobito djecu, dariva slasticama, a kostimirani gosti izvode prigodne programe i društvene igre.

Protekli je vikend u Shopping Parku SUPERNOVA bio dinamičan i poučan. Produbljivanje znanja o malignim bolestima kod djece, mladih i žena te osvješćivanje potrebe da brinemo jedni o drugima, osobito o socijalno ugroženima, sukus je dviju humanitarnih akcija koje su naše posjetitelje i kupce kući uputile punog srca.
Više o izvanrednoj ponudi Supernove koja na 56.000.00 m2 uz gratis 800-ak parkirališnih mjesta ujedinjuje čak više od 20 trgovina, pročitajte na www.supernova.hr

Biti među pet najinovativnijih trgovačkih objekata u okviru srednjoistočne i jugoistočne Europe te valoriziran kao vodeća županijska shopping destinacija, naslov je koji za sebe priželjkuju mnogi, a nose uistinu - najbolji. U odabranom je društvu Shopping Park SUPERNOVA Varaždin, koji je brojnim dosadašnjim programima pokazao karakter vitalnog gospodarskog i društvenog čimbenika te se i u Međimurju isprofilirao kao omiljena obiteljska shopping destinacija.

Izvor: 3022