Arhiva 12.12.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:59.

Tiskana Zipka / Humanitarno u Nedelišću

Dugogodišnja aktivna članica i negdašnja predsjednica Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Čakovec Suzana Mustak uredila je i ovogodišnji broj glasila Društva Zipka.
- Teme smo i u ovom broju birali prema interesu članova, trudeći se uvrstiti što je moguće više aktivnosti Društva te obavijesti korisnih našim članovima. Objavljivanjem napisa o trudu koji su uložili, nastojimo potaknuti ljude iz našeg društva na aktivno uključivanje u niz sadržaja te ih ohrabriti i za doprinos zajendici u kojoj žive, kaže Suzana Mustak. (d)

U subotu i nedjelju (14. i 15. prosinca), u vremenu od 15 do 18 sati u prostorima MESAP-a, u Nedelišću, u organizaciji Udruge branitelja liječenih od PTSP-a Međimurske županije, Udruge Fiolina, UHDVDR-a ogranak Nedelišće i ribičkog društva Amur Nedelišće, održava se koncert humanitarnog karaktera u cilju prikupljanja sredstava za nabavku novog kombi-vozila koje će koristiti štićenici Doma “Dr. Antun Bogdan” iz Čakovca u kojem borave nepokretna djeca iz cijele Županije.
Svi sudionici programa - izvođači i organizatori, odriču se svog honorara, ulaz na koncerte je besplatan, a sredstva će se prikupljati u vidu dobrovoljnog priloga. Tijekom koncerata dijelit će se besplatne pržene ribice. (č.v.)

Izvor: 3059