Arhiva 12.04.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:03.

Tučnjava u Nedelišću - osvetnički metak u leđa u Štefancu

Navodno je poznato tko je pucao iz zasjede, akcija je u tijeku

 

U nedjelju rano ujutro, nešto poslije 5 sati, došlo je do velike tučnjave na benzinskoj postaji Formula u Nedelišću, to jest u kafiću u sklopu postaje. U policijskoj upravi međimurskoj potvrdili su nam da je došlo do sukoba u kojem je sudjelovalo više osoba. 

 

Prema rijecima osoba koje smo za vrijeme policijskog očevida zatekli na benzinskoj postaji sukob je krenuo u kafiću. 

- Nekoliko pripadnika jedne nacionalne manjine istuklo je jednu osobu. Počelo je u kafiću pa su nastavili na terasi - ispričala nam je jedna osoba dok je policajac pregledavao snimke s nadzornih kamera. No tu nije završilo. Priča je dobila umalo tragičan epilog. Naime, u 6 sati i 4 minute, na državnoj cesti između Štefanca i Male Subotice, ispaljen je hitac iz vatrenog oružja na automobil u kojem se nalazilo sedam osoba, kažu u Policijskoj upravi međimurskoj.

 

- Pucala je nepoznata osoba. Kriminalističko istraživanje je u tijeku. Jedna od sedam osoba koja se nalazila u automobilu, rođena 1993. godine, zadobila je lakše ozljede od zrna, to jest oguljotinu na leđima - kažu u policiji.

 

A kako neslužbeno doznajemo, događaj se čvrsto povezuje s incidentom u Nedelišću. Navodno je riječ o ekspresnoj osveti. Iz povjerljivih izvora doznajemo kako se pretpostavlja tko je pucao te je akcija u tijeku. Navodno je riječ o osobi koja je odprije poznata policiji. Što se tiče sedam osoba u automobilu, koje su navodno sudjelovale u tučnjavi u Nedelišću, sve okolnosti govore u prilog tezi da su se u 6 sati vraćali automobilom u Piškorovec. Motiv sukoba u Nedelišću još nije poznat.

Izvor: 3128