Arhiva 15.08.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:24.

Ukratko...

NEDELIŠĆE
Članovi UV-a
Vrtića
Upravno vijeće Dječjeg vrtića Zvončić u Nedelišću dobilo je svoje nove članove. Imenovalo ih je Općinsko vijeće, pa će u tijela ove odgojne ustanove ući načelnik Darko Dania, njegova zamjenica Ivanka Novak i članica Općinskog vijeća u Nedelišću Nataša Vrček. Oni su predstavnici osnivača Vrtića i mandat im traje 4 godine. U Upravnom vijeću je i po jedan predstavnik odgojitelja i roditelja. (l)
NEDELIŠĆE
Naučite svirati
I ovog ljeta Škola sviranja Suita poziva odrasle, mladež i osnovnoškolce na Ljetnu školu sviranja gitare, sintesajzera, harmonike, trube, glasovira, bubnjeva i saksofona. Škola traje tijekom kolovoza u odjelima u Nedelišću i Čakovcu, a sve dodatne informacije mogu se dobiti od voditelja Deana Mošmondora na telefon 098/ 749-174.
BELICA
Načelnik na čelu
Belički Stožer zaštite i spašavanja u aktualnom će mandatu voditi općinski načelnik Zvonimir Taradi, a u Stožeru su uz njega Marija Prekupec, Danko Trstenjak, Zoran Habijan, Petar Janušić i Nevenka Kozjak te dva stručnjaka sa strane – Ferid Kašmo (DUZS) i Hrvoje Novaković (obojica iz Čakovca). (mb)
DEKANOVEC
Pet metara u čisto
Općinsko vijeće Dekanovca usvojilo je odluku o održavanju cestovnog pojasa unutar i izvan naselja prema kojoj se u širini od pet metara od ruba prometnice obostrano moraju odstraniti sva stabla, orezati krošnje koje nadvisuju taj pojas i ukloniti ostalo raslinje koje ugrožava promet. Da bi se odluka mogla provesti u djelo, općinski načelnik mora prethodno ishoditi i suglasnost Hrvatskih šuma. (mb)
PRIBISLAVEC
Izlažite na štandovima
Općina Pribislavec pozvala je sve zainteresirane udruge, poslovne subjekte i obiteljska poljoprivredna gospodarstva da im se jave ukoliko za predstojećeg Dana Općine, 25. kolovoza uz glavnu cestu u mjestu žele imati svoj štand. (vk)
BELICA
Dvije kandidatkinje
Općinsko vijeće Belice na svojoj 3. sjednici, održanoj 29. srpnja, istaknulo je dvije kandidatkinje za sudačku porotničku dužnost pri Županijskom sudu u Varaždinu. To su Emilija Šarić, apsolventica na studiju socijalnog rada, i Branka Mavrin, mag.soc i mag.educ.phil. (mb)
DEKANOVEC
Novi Stožer ZIS-a
U novom sastavu Stožera zaštite i spašavanja u Općini Dekanovec kojem je načelnik Vladimir Jambrošić, zamjenik općinskog načelnika, radit će Tomica Kovačić, predsjednik DVD-a Dekanovec, Verica Grbavec, predsjednica Općinskog vijeća, Božidar Mesarić, PUM Čakovec, Ilija Đurkin, zapovjednik DVD-a Dekanovec, Dražen Mesarek iz BG-a Mesarek i Ferid Kašmo, voditelj Odjela za preventivne i planske poslove u PUZS-u Čakovec. (mb)
STRAHONINEC
Krištofić primala 7.200 kuna
plaće!
Kako doznajemo u Općini, prema odlukama Općinskog vijeća, bivša načelnica Strahoninca Sanja Krištofić dobivala je mjesečnu plaću u iznosu od 7.200 kuna. Isti iznos ima pravo primati i šest mjeseci nakon isteka mandata, dakle, sve do mjeseca studenoga ove godine, a to pravo će, kaže, i iskoristiti. (vk)

Izvor: 3042