Arhiva 07.08.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:48.

Utopio se Perica Jagarinec

Noću s prošle nedjelje na ponedjeljak (27. na 28. srpnja) u jezeru HE Dubrava, kod Preloga utopio se Petar Jagarinec, star 59 godina, iz Preloga - policija je obavijest da se u vodi nalazi beživotno tijelo muškarca dobila u ponedjeljak, 28. srpnja.

Vijest o tragediji ražalostila je Prelog, sve one koji su Pericu, kako su ga svi zvali, poznavali kao dobrodušnog i srdačnog čovjeka, spremnog da priskoči u pomoć, člana nekoliko udruga koje djeluju u Prelogu. Policija procjenjuje da se Jagarinec utopio negdje od 20 sati prethodne večeri do neposredno prije pronalaska tijela, ali još istražuje okolnosti tragedije. Neslužbeno se može reći da se radi o nesreći koja se najvjerojatnije dogodila negdje na početku procijenjenog vremena. Jagarinec je u subotu imao 59. rođendan, a na marini kod Preloga slavilo se i u nedjelju navečer.

Još oko 20 sati bio je tamo viđen, a onda se otputio kući. Po svemu sudeći, u mraku je biciklom udario u betonske blokove koji priječe prilaz vozilima na nasip i sa staze skrenuo u vodu. Policija će o ovome dostaviti posebno izvješće županijskom državnom odvjetniku u Varaždinu.

Slika Studio Vipro

Izvor: 3093