Arhiva 08.08.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:24.

Užitak na Dragoslavec Bregu

Na kraju nogometne sezone, nekako u ovo vrijeme, svake godine na okupu se nađu dugogodišnji sportski suradnici lista Međimurje kojima se uvijek pridruže i zaposlenici. Tako je još jedan susret upriličen u kleti i kušaonici vina obitelji Petković na Dragoslavec Bregu, odakle se pruža prekrasan pogled na cijelo središnje Međimurje, Čakovec i Nedelišće, sve do Varaždina i Slovenije. Bila je to prilika da se vanjski suradnici Međimurja još više upoznaju, ukažu na probleme koje imaju u svom radu, ali i da se provesele.
Za to su se pobrinuli odlični domaćini Jadranka i Zvonko Petković: najprije kvalitetnim jelom, a potom i vrhunskim vinima.
Nakon roštiljade, održana je izuzetno stručno, ali i emotivno vođena degustacija uglavnom predikatnih vina koja njeguje ova vinska kuća. Zvonko Petković to je odradio na jedinstven način i malo koji vinar u tome mu može stati uz bok. Osim što su uživala sva čula, moglo se puno toga i naučiti.
Mnogi su na kraju susreta, u noćnim satima, izrazili želju da se ponovo, na kraju jesenskog dijela nogometnog prvenstva, nađu na istom mjestu. Prijedlog se prihvaća.(r)
Snimio D.Lesar

Izvor: 3041