Arhiva 14.08.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:48.

Vijesti

U SUBOTU, 16. KOLOVOZA

Dan Savske Vesi

Svoj dan u subotu, 16. kolovoza proslavit će i čakovečko prigradsko naselje Savska Ves. 

Nakon mimohoda i pozdravnog govora domaćina najavljenog za 16 sati, programom koji organiziraju Mjesni odbor i Nogometni klub Bratstvo u 18 sati predviđena je nogometna utakmica između Bratstva i NK-a Trnovec. Potom slijedi zabava uz svirku sastava Fortuna. (vk)

 

TRNOVEC

Društveni dom

Koncem mjeseca, u Trnovcu će započeti radovi na obnovi društvenog doma. Posao vrijedan tristo tisuća kuna većim će se dijelom financirati sredstvima Ministarstva kulture koje je osiguralo 200 tisuća kuna, a ostatak će namiriti Općina Nedelišće. Bit će postavljeni nova izolacija i podovi te zamijenjena stolarija. (l)

 

GORNJI MIHALJEVEC

U potrazi za pročelnikom JUO-a

Općina Gornji Mihaljevec u srpnju je raspisala natječaj za imenovanje pročelnika/pročelnice Jedinstvenog upravnog odjela Općine. Kandidatima koji se javljaju na natječaj date su i upute o tome kako će postupak odabira najboljeg biti obavljen. 

Povjerenstvo za provedbu natječaja prethodno provodi provjeru znanja i sposobnosti kandidata, a ona obuhvaća pisani test koji se sastoji od dvadeset pitanja vezanih uz ustavno ustrojstvo RH, sustav lokalne i područne samouprave, službeničke odnose, upravne postupke i sporove, uredsko poslovanje i sustav EU-a. 

Zaključno će biti obavljeni intervjui s onima koji su ostvarili najmanje 50 posto bodova iz provjere znanja. Bruto plaća pročelnika/pročelnice iznosit će 5.108 kuna. (l)

Izvor: 3094