Arhiva 18.04.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:03.

ŽIVI ZID PORUČUJE; Ne bojte se javno progovoriti o svojim problemima

-Kad je riječ o Međimurskoj županiji stanje nije ništa bolje nego u ostalim dijelovima Hrvatske, štoviše u pojedinim je segmentima i gore. Javljaju nam se brojni građani kojima prijete ovrhe i deložacije, no zbog straha, neki i stida, svoj problem ne usude se predstaviti javno. Takve pozivamo da sakupe hrabrost jer im bez javnosti ne možemo pomoći, kazali su na konferenciji za novinare održanoj u četvrtak članovi međimurske organizacije „Živog zida“. Među posljednjim slučajevima s kojima su se susreli jest onaj žene koja je od RBA zadruge uzela kredit od 45.000 eura, davši ujedno 10.000 eura depozita. Otplatila je svih 45.000 eura i za to dobila potvrdu, no predstavnici zadruge ne samo da joj nisu htjeli vratiti ni depozit već od nje zahtijevaju još 30.000 eura. Ako im ne uplati traženo, u svibnju joj prijeti deložacija. Žena je od „Živog zida“ tražila savjet od koga bi mogla dobiti kredit…

 

Član Predsjedništva Branimir Bunjac na konferenciji je između ostalog izvijestio kako stranka u Međimurju kraju broji više od 100 članova te nekoliko stotina simpatizera. 

 

-Premda županijska organizacija stranke djeluje od 2012. godine, broj je omasovljen nakon predsjedničke kandidature Ivana Vilibora Sinčića. On je u Međimurju osvojio više od 10.000 glasova birača pa slijedom toga vjerujemo i u dobre rezultate na predstojećim parlamentarnim izborima, istaknuo je Bunjac.

 

Opširnije u tiskanom izdanju Lista Međimurje u ponedjeljak. 

Izvor: 3129