Arhiva 30.10.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:31.

"Zlatna kuna" Tubli, Šestan-Buschu i Euroklimi

Na sjednici Gospodarskog vijeća Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Čakovec, održanoj u četvrtak, 29. listopada, temeljem kriterija i pokazatelja  likvidnosti, zaduženosti, poslovne aktivnosti, profitabilnosti, zaposlenosti te analize prihoda i snage tvrtke, usvojena je odluka o dodjeli priznanja "Zlatna plaketa HGK" najboljim međimurskim tvrtkama u 2014. godini.
"Zlatna kuna" za 2014. godinu u kategoriji velikih trgovačkih društava pripala je tvrtki "Tubla" d.o.o. Čakovec, u kategoriji srednjih trgovačkih društava tvrtki "Šestan-Busch" d.o.o. Prelog i u kategoriji malih trgovačkih društava tvrtki "Euroklima" d.o.o. Goričan.
Gospodarsko vijeće HGK Županijske komore Čakovec donijelo je i odluku o dodjeli zlatne plakete za inovativnost tvrtki "Bernarda" d.o.o. Pušćine.
Na sjednici Gospodarskog vijeća HGK- Županijske komore čakovec Mladen Križaić, predsjednik GV-a, iznio pregled pokazatelja aktivnosti županijske komore u proteklom periodu, a ključne pokazatelje hrvatskog gospodarstva za 2014. i trendove uočljive u ovoj godini predstavio je i komentirao je Zvonimir Savić, direktor Sektora HGK za makroekonomske analize i poslovne informacije.

Zabilježio i snimio M. Belčić

Izvor: 3157