Crna kronika 28.08.2019. 11:08. Zadnja izmjena: 28.08.2019. 11:08.

Uporaba tuđe pokretne stvari

25-godišnjaku određen istražni zatvor

Dovršenim kriminalističkim istraživanje utvrđeno je da je 25-godišnjak s područja Općine Novigrad Podravski (Koprivničko-križevačka županija) počinio kazneno djelo neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari.

Naime, kako smo već ranije izvijestili, osumnjičeni je u noći s 24. na 25. kolovoza (sa subote na nedjelju) u Dekanovcu, u Ulici Josipa Kocijana, u dvorištu obiteljske kuće, pomoću ključeva koji su bili ostavljeni u nezaključanoj „Opel Astri“, čakovečkih registarskih oznaka, upalio je automobil te se njime odvezao prema Koprivnici.

U suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave koprivničko-križevačke, automobil je pronađen nedaleko Opće bolnice u Koprivnici te je nakon provedenog očevida vraćen vlasniku.

Uz kaznenu prijavu 25-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske. Nakon provedenog ispitivanja, a na prijedlog nadležnog državnog odvjetnika, sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu osumnjičeniku je rješenjem odredila istražni zatvor te je predan u Zatvor u Varaždinu.