Crna kronika 14.05.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:03.

Bivši policijski inspektor u Čakovcu silovao suprugu?

Bio je relativno uspješan policijski inspektor, jedan od istaknutijih; svi su ga znali. Radio je u Policijskoj upravi međimurskoj, no prilično je rano otišao u mirovinu, navodno prije gotovo dvadeset godina.


Nastavio je s privatnim poslovima. Krajem 2013. godine tako je u Čakovcu otvorio jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću za projektiranje, građenje i trgovinu. U fokus je stavio nekretninski biznis.No život doista piše romane. Bivši inspektor danas ima 55 godinazavršio je u istražnom zatvoru u Varaždinu, možda čak s nekim od kriminalaca recidivista koje je svojevremeno tamo "strpao". Djelo za koje ga terete ozbiljno je - riječ je o silovanju!


- Županijsko državno odvjetništvo donijelo je 20. travnja rješenje o provođenju istrage protiv okrivljenika zbog kaznenog djela silovanja. Rješenje nije pravomoćno te se istraga ne može nastaviti prije isteka roka za žalbu, odnosno prije donošenja odluke o žalbi, ako bude podnijeta. Protiv okrivljenika je određen istražni zatvor - potvrdili su za list Međimurje slučaj iz Županijskog državnog odvjetništva u Varaždinu. Prema još nepotvrđenim informacijama silovao je svoju suprugu, s kojom već neko vrijeme nije u prisnim odnosima.

 

Više o tome čitajte u tiskanom izdanju LISTA MEĐIMURJE koji možete naći na svim prodajnim mjestima!

Izvor: 3133