Crna kronika 23.12.2017. 08:50. Zadnja izmjena: 23.12.2017. 09:39.

Kaos na cestama

Devetero ozlijeđenih u Pušćinama i Maloj Subotici!

U noći na subotu, 23. prosinca u Međimurju su se dogodile dvije teške prometne nesreće u kojima je ozlijeđeno devetero osoba! U oba slučaja sudar su skrivili mladi vozači pod utjecajem alkohola. Kako doznajemo, riječ je o koncentracijama malo većima od 0,5 promila.

Prva nesreća, o kojoj smo već izvijestili, dogodila se u petak, oko 19:50 u Maloj Subotici. 23-godišnji vozač oduzeo je prednost u raskrižju Glavne i Ulice Alojzija Stepinca (poznato opasno raskrižje "kod Mandlina"). Udario je u jedan automobil, koji je potom udario u treće vozilo. Pet osoba ozlijeđeno je u ovom sudaru.

Dvanaest minuta poslije ponoći teška nesreća dogodila se i u Pušćinama (kod Petrola). 19-godišnji vozač skretao je ulijevo, na prostor benzinske postaje. Pri tome je oduzeo prednost vozilu koje je naišlo. U sudaru su ozlijeđena oba vozača i po jedan putnik u svakom vozilu.

Težina ozljeda stradalih u obje nesreće još nije poznata. Uspjeli smo doznati da je jedna osoba u bolnicu dovezena u stanju životne ugroženosti. No, prema informacijama koje smo doznali idućeg jutra, stanje se popravilo te osoba više nije u stanju životne ugroženosti.

Petero ozlijeđenih 'kod Mandlina' u Maloj Subotici