Crna kronika 12.09.2016. 22:53. Zadnja izmjena: 13.09.2016. 08:26.

Nedelišće - Pušćine

Dvije osobe ozlijeđene u sudaru automobila i traktora

U četvrtak 12. rujna oko 21,30 sati između Nedelišća i Pušćina dogodila se teška prometna nesreća. Osobni automobil, koji se kretao u smjeru Pušćina, naletio je na traktor ispred sebe. Od siline udara traktor je završio pedesetak metara dalje u polju, a prednja strana golfa "trojke" potpuno je smrskana.

Vozača automobila vadili su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Čakovec, koji su morali rezati šasiju. Kako doznajemo, traktorist je izletio van iz kabine. Oba vozača vozilom Hitne medicinske pomoći odvezena su u Županijsku bolnicu Čakovec. Iz Županijskog centra 112 Čakovec izvijestili su kako je državna cesta zbog očevida bila zatvorena do 1,17 sati u noći.

Iz Policijske uprave međimurske nakon očevida javili su kako su u prometnoj nesreći sudjelovali 24-godišnji vozač automobila iz Šandorovca, koji je teško ozlijeđen, i 36-godišnji traktorist iz Pušćina, koji je lakše ozlijeđen. Obojica su zadržani u Županijskoj bolnici Čakovec.

- Prometnu nesreću skrivio je vozač osobnog automobila, upravljajući prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima "B" kategorije, neprilagođenom brzinom - kažu u policiji.