Crna kronika 20.10.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:51.

Dvojac ukrao kasu i alkohol

 

Tijekom noći s 17. na 18. listopada u Čakovcu, u Ulici Ivana pl. Zajca, nepoznati počinitelj je iz otključanog kombi vozila ukrao razni profesionalni alat, vrijednosti više tisuća kuna.

 

12. rujna u vremenu od ponoći do 6.15 sati u Donjem Kraljevcu, u Kolodvorskoj ulici 22-godišnjak je provalio u ugostiteljski objekt i ukrao registar kasu, cigarete, alkoholna i bezalkoholna pića u vrijednosti više tisuća kuna

 

8. listopada od ponoći do 7 sati, u Goričanu, u Ulici Stjepana Kiša, kriminalni dvojac je provalio u ugostiteljski objekt, gdje su ukrali registar kasu i alkoholna pića, sve u vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

 

U nedjelju, 19. listopada oko 19 sati u Prelogu u Ulici Franje Glada, dogodila se prometna nesreća u kojoj se vozač mopeda čakovečkih registracijskih oznaka, 64-godišnjak iz Preloga, nije kretao sredinom obilježene prometne trake, zbog čega je mopedom okrznuo uzdignuti cestovni rubni kamen nogostupa, te se nakon toga prevrnuo sa mopeda i pao na nogostup. 

Liječničkim pregledom u Županijskoj bolnici Čakovec utvrđeno je da je vozač mopeda teško ozlijeđen, a nakon ukazane pomoći pušten je na kućnu njegu.

 

Izvor: 3104