Crna kronika 27.10.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:31.

Gotovo ga ubili kod autobusnog stajališta u Nedelišću

 

Na autobusnom stajalištu u Čakovečkoj ulici u Nedelišću teško je pretučen 32-godišnji muškarac iz Nedelišća. Dogodilo se to u petak 23. listopada, oko 0,20 sati. A sve je počelo nešto ranije, na benzinskoj postaji u Nedelišću. Kako doznajemo, mladić je biciklom došao po cigarete. Tamo je ušao u sukob sa skupinom osoba romske nacionalnosti iz Paraga. Ne zna se točno tko je kome što rekao, no najavili su mu da će ga sačekati. Tako je i bilo. Zaustavili su Opel Corsu na autobusnom stajalištu i pričekali da stigne biciklom.

- Napadač je zadao nekoliko udaraca biciklisti u predjelu glave i tijela te ga je pritom srušio na tlo, a nakon toga navedenim automobilom, zajedno s još dvojicom nepoznatih muškaraca udaljio se u nepoznatom smjeru - izvijestila je još istoga dana Policijska uprava međimurska.

Biciklist je teško ozlijeđen te je zadržan na Odjelu intenzivne njege Županijske bolnice Čakovec. Kako doznajemo, doista je teško stradao. Ima krvarenja u mozgu, prijelome nosne, sinusne i jagodične kosti... Iz nekoliko izvora rečeno nam je kako je kritično. Službenici Policijske postaje Čakovec otkrili su napadača i njegove suputnike iz Corse te ih u petak priveli na kriminalističko istraživanje. (iv)

 

Izvor: 3156