Crna kronika 08.01.2018. 12:17. Zadnja izmjena: 08.01.2018. 12:21.

Minulog vikenda

Iz spremnika autobusa ukradeno stotinu litara goriva

Tijekom proteklog vikenda, na području Policijske uprave međimurske evidentirano je ukupno 10 krađa od čega 9 krađa u kojima je počinjena materijalna šteta manja od 1.000 kuna, te tri teške krađe.

Policijska uprava međimurska izdvaja:

  • Tijekom noći, 4. na 5. siječnja u Murskom Središću, ulici Rade Končara, nepoznati počinitelj prerezao je ogradu dvorišta u vlasništvu privatnih tvrtki te je iz dvorišta ukrao više desetaka guma za vozila. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna.
  • U noći, 5. na 6. siječnja u Donjoj Dubravi, Podravskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u spremnik goriva parkiranog autobusa vlasništvo privatne tvrtke te ukrao više stotina litara goriva. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.
  • 6. siječnja u ranim jutarnjim satima u Gornjem Mihaljevcu, nepoznati počinitelj provalio je u prostorije društvenog doma gdje je došao sa stražnje strane bankomata banke u privatnom vlasništvu te je pokušao provaliti u bankomat uporabom toplinskog rezanja u čemu nije uspio zbog uključivanja alarma.
  • U subotu, 6. siječnja u popodnevnim satima u Čakovcu, Svetojelenska ulica, nepoznata muška osoba je na gradilištu pripremila za krađu 19 koluta izoliranih bakrenih cijevi u vrijednosti više desetaka tisuća kuna no počinitelj je uočen od strane policijskih službenika Policijske postaje Čakovec koji su ga zatekli u pokušaju bijega te je dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno postojanje sumnje da je 21-godišnjak sa područja Općine Pribislavec počinio kazneno djelo.