Crna kronika 14.05.2018. 12:10. Zadnja izmjena: 14.05.2018. 12:15.

Policija javlja

Iz trgovine u Selnici ukraden novac - počinitelji i plijen brzo pronađeni

  • Tijekom noći s 10. na 11. svibnja u poljskom predjelu zvanom „Drage“ u blizini Vratišinca, nepoznati počinitelj u dvorištu voćnjaka provalio u skladište odakle je ukrao kompresor, visokotlačni perač, motornu prskalicu i PVC kanistre s više desetaka litara goriva, javlja policijska uprava međimurska. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.
  • U istoj noći u Kotoribi, Ulici kralja Tomislava, nepoznati počinitelj je s terase ugostiteljskog objekta ukrao zaključani bicikl vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna.
  • Između 8. i 11. svibnja u Čakovcu, Buzovečkoj ulici, nepoznati počinitelj je iz otključane obiteljske kuće ukrao nekoliko tisuća kuna.
  • U petak, 11. svibnja oko 19.25 sati u Selnici, na Jelačićevom trgu, dvije mlađe muške osobe iskoristile su nepažnju zaposlenica trgovine mješovitom robom te ukrali novac i potom se udaljili u nepoznatom smjeru. Brzom reakcijom policijskih službenika Policijske postaje Mursko Središće na poljskom putu između Selnice i Murskog Središća zatečena su dvojica maloljetnika s područja Međimurske županije za koje je utvrđeno da su počinili opisano kazneno djelo te je ukupni novčani iznos vraćen zaposlenici trgovine.