Crna kronika 07.05.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:03.

Kod Čateksa biciklistica (68) udarila u automobil

Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je dojave o tri prometne nesreće. U ponedjeljak 4. svibnja nešto poslije 9 sati U Zrinsko-Frankopanskoj ulici kod Čateksa stradala je 68-godišnja vozačica bicikla. Ozlijeđena je te je prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec. Policijska uprava međimurska pojasnila je kako se uključivala u promet ne provjerivši da li to može učiniti bez opasnosti. Zbog toga je kotačem bicikla udarila u osobni automobil kojim je upravljala 36-godišnja vozačica. Od udara pala je na kolnik i teško je ozlijeđena.

Podvečer, oko 18,20 sati dogodila se prometna nesreća i u Ulici J. Gotovca u Čakovcu. U sudaru dva vozila nastala je materijalna šteta, nitko nije ozlijeđen. Petnaestak minuta prije ponoći pak je na županijskoj cesti između Podturna i Ferketinca sletio automobil. Ni tamo nitko nije ozlijeđen.

Dodajmo da je Centru 112 javljeno i za remećenje javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu na autobusnom kolodvoru u Čakovcu. Alkoholizirana osoba uznemiravala je goste, izviještava Centar.

Izvor: 3132