Crna kronika 17.10.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:47.

Krađe...

Nogometašima ukrao televizor i pića
TURČIŠĆE – Noću sa srijede na četvrtak (9. na 10. listopada) nepoznati je počinitelj provalio u prostorije nogometnog kluba u Turčišću. Ukrao je televizor te alkoholna i bezalkoholna pića, čime je nogometaše oštetio za više tisuća kuna.
Ponovo domaćini
pomogli lopovu
DONJA DUBRAVA - U ponedjeljak, 7. listopada, u vremenu od 16 do 17 sati u Grobljanskoj ulici, u Donjoj Dubravi počinjena je još jedna krađa u kojoj su oštećeni pomogli lopovu.
Nepoznati je ušao u obiteljsku kuću koja je bila otključana, i ukrao razni nakit i novac. Nepažnju domaćina kaznio je štetom od više tisuća kuna.
Odnio nakit
GARDINOVEC – Nepoznati je lopov u razdoblju od 4. do 7. listopada provalio u obiteljsku kuću u Gardinovcu, preturao po stvarima i ukrao razni nakit. Šteta za domaćine procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.
Odnio računalo
i kovanice
MURSKO SREDIŠĆE – Nepoznati je lopov negdje u razdoblju od prošlog ponedjeljka do srijede (7. do 9. listopada) provalio u u prodavaonicu u Kolodvorskoj ulici, u Murskom Središću i ukrao računalo i monitor te kovani novac. Šteta za vlasnika, tvrtku iz Male Subotice, procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.
Dvije provale u nekoliko dana
KOTORIBA - U Kotoribi su u razdoblju od pretprošlog petka, 4. listopada, do ponedjeljka, 7. listopada počinjene dvije provale. Iz prostorija knjižnice nepoznati je lopov (ili više njih) ukrao zvučnike za kompjutor i domaći novac. Za drugu provalu vrijeme se zna određenije - počinjena je noću s nedjelje na ponedjeljak (6. na 7. listopada). Nepoznati je iz ugostiteljskog lokala u Ulici kralja Tomislava ukrao prijenosnu kasu s novcem u njoj, a provalio je i u aparat za igru i iz njega uzeo novac. U oba slučaja šteta se procjenjuje na nekoliko stotina kuna.

Izvor: 3051