Crna kronika 11.04.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:42.

Krađe

Ukrali nekoliko motornih
kosilica
HLAPIČINA - Nepoznati su lopovi vremenu od 17. do 28. ožujka (pretprošlog petka) provalili u štagalj u Hlapičini i ukrali nekoliko motornih kosilica. Šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.
Ostala bez
bicikla
ČAKOVEC - Mještanki Čakovca nepoznati je lopov u petak, 28. ožujka, imeđu 21 i 22 sata u Strossmayerovoj ulici, u Čakovcu ukrao bicikl. Oštetio ju je za nekoliko tisuća kuna.
Otpremio već srušena drva
FRKANOVEC - U šumskom predjelu Za grmljom, kod Frkanovca nepoznati je drvokradica negdje od 20. do 29. ožujka ukrao već porušena stabla bukve i bagrema, ukupne drvne mase oko 15 kubičnih metara. Procjenjuje se da je vlasniku drva, mještaninu Frkanovca, počinio štetu od nekoliko tisuća kuna.
“Oslobodili” ga muke oko pčela
KOTORIBA - Negdje od pretprošlog četvrka do subote (27. do 29. ožujka) nepoznati su lopovi u polju zvanom Varjadov, nedaleko Kotoribe ukrali više košnica. Procjenjuje se da su vlasnika, mještanina Kotoribe, oštetili za više tisuća kuna.
Ispraznili
kamp-kućicu
GORNJI KURŠANEC - Nepoznati su provalnici pretrošlog tjedna, negdje od srijede do nedjelje (26. do 30. ožujka) iz kamp-kućice u na obali jezera HE Čakovec, kod Gornjeg Kuršanca ukrali televizor, kućno kino, prsluke za jet-ski i razna alkoholna pića. Šteta za vlasnika, mještanina Macinca, procjenjuje se na više tisuća kuna.
Provalnik odnio nakit
ŠENKOVEC - Prošle nedjelje, 30. ožujka, kasno poslijepodne ili predvečer nepoznati je lopov provalio u obiteljsku kuću u Ulici Augusta Šenoe, u Šenkovcu i ukrao razni nakit. Domaćine je oštetio za više tisuća kuna.
Lopov se
poslužio u
otvorenoj garaži
DONJA DUBRAVA - Nepoznati je lopov negdje od prošle subote do ponedjeljka (29. do 31. ožujka) iz otključane garaže u Murskoj ulici, u Donjoj Dubravi ukrao motornu pilu.
Vrijednost se cijeni na nekoliko tisuća kuna.
Iz vikendice
odnio posuđe
SIVICA - Tijekom noći s prošle nedjelje na ponedjeljak (30. na 31. ožujka) provaljeno je u vikendicu mještanina Gornjeg Kraljevca u Inkejovici, kod Sivice.
Nepoznati je počinitelj ukrao razno posuđe i vlasnika oštetio za nekoliko tisuća kuna.
Preskakanjem ograde po plijen
BANFI - Nepoznati je lopov prošloga ponedjeljka ili utorka (31. ožujka ili 1. travnja), preskočivši zaključanu ogradu, ušao u dvorište kuće u Banfiju i ukrao elektromotore, frezu i kardan. Vrijednost ukradenog procjenjuje se na više tisuća kuna.
Odnio nekoliko prijenosnih
računala
ČAKOVEC - Tijekom noći sa srijede na četvrtak (2. na 3. travnja) nepoznati je lopov provalio u prodavaonicu informatičke opreme u Ulici Ivana Mažuranića, u Čakovcu i ukrao nekoliko prijenosnih računala. Šteta se za vlasnika, tvrtku iz Čakovca, procjenjuje na više tisuća kuna.

Izvor: 3076