Crna kronika 17.06.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:46.

Krađe

Kad je u stečaju, valjda je
slobodno
ČAKOVEC - Nepoznati su lopovi u vremenskom razdoblju od 13. do 22. svibnja (pretprošlog četvrtka) provalili u jednu od hala tvorničkog kruga čakovečke tekstilne industrije u stečaju i sa šivaćih postrojenja ukrali veću količinu elektromotora i električnih kablova.
Materijalna šteta procjenjuje se na oko 140 tisuća kuna.
Ukrao računalo i kasu
MURSKO SREDIŠĆE - Noću s pretprošlog četvrtka na petak (22. na 23. svibnja) nepoznati je lopov provalio u privatnu trgovinu u Ulici Josipa Broza Tita, u Murskom Središću te ukrao računalo i registar kasu s blagajničkim minimumom. Šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.
Kako je lopov otvorio auto?
ČAKOVEC - Nepoznati je lopov pretprošlog petka, 23. svibnja, negdje od 10.30 do 12.30 sati na neutvrđen način otvorio vrata osobnog automobila parkiranog u Ulici dr. Ivana Novaka, u Čakovcu te ukrao torbu s raznom dokumentacijom i prijenosno računalo. Šteta za vlasnika, mještanina Kuršanca, procjenjuje se na više tisuća kuna.
“Maznuo”
mobitel
ČAKOVEC - U ponedjeljak, 26. svibnja, malo poslije podneva nepoznati je počinitelj na prodajnom mjestu telekomunikacijske tvrtke na Trgu Republike u Čakovcu ukrao mobitel. Vrijednost ukradenog procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.
Provalnik
odnio televizor
DONJA DUBRAVA - Nepoznati je lopov negdje u vremenu od 28. travnja do 27. svibnja (prošlog utorka) provalio u obiteljsku kuću u Staropoljskoj ulici, u Donjoj Dubravi i ukrao televizor. Domaćine je oštetio za nekoliko tisuća kuna.
Dvije slične
provale
HLAPIČINA - U vremenskom razdoblju od 18. do 27. svibnja (prošlog utorka) u Hlapičini su počinjene dvije provale u obiteljske kuće.
U jednoj je nepoznati lopov odnio televizor, mobitele i razne profesionalne alate. Šteta za domaćine cijeni se na više tisuća kuna.
U drugoj je također nepoznati (je li isti?) lopov premetao stvari te ukrao motornu kosilicu, pilu, bušilicu i građevinska kolica. Ovdje se šteta cijeni na nekoliko tisuća kuna.
Nestao
autoradio
MURSKO SREDIŠĆE - Nepoznati je lopov tijekom noći s utorka na srijedu (27. na 28. svibnja) u dvorištu obiteljske kuće u Ulici Maksima Gorkog, u Murskom Središću iz nezaključanog osobnog automobila ukrao autoradio. Vlasnika je oštetio za više tisuća kuna.
Ukraden
laptop
MIHOVLJAN - U četvrtak, 29. svibnja, od 8 do 15.30 sati nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću u Ulici Ivana Gundulića, u Mihovljanu i ukrao prijenosno računalo.
Vrijednost ukradenog cijeni se na nekoliko tisuća kuna.

Izvor: 3084