Crna kronika 11.09.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:49.

Krađe

Auto je bio 

otključan

GORNJI KURŠANEC - Nepoznati je lopov noću s pretprošle subote na nedjelju (30. na 31. kolovoza) iz otključanog osobnog automobila krapinskih registracijskih oznaka, parkiranog na obali akumulacijskog jezera u Gornjem Kuršancu, ukrao nekoliko kutija cigareta i novčanik s osobnim dokumentima, bankovnim karticama i novcem. Neoprezni vlasnik oštećen je za nekoliko tisuća kuna.

Tri provale u lokale

GORNJI HRAŠĆAN, IVANOVEC, ČAKOVEC - Noću s nedjelje na ponodjeljak (31. kolovoza na 1. rujna) nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u Gornjem Hrašćanu, u Čakovečkoj ulici, i ukrao novac, a onda i u aparate za igru, pa i njih ispraznio. Šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

Iste noći, vjerojatno nešto kasnije, nakon ponoći provaljeno je i u lokal u Ivanovcu, u Ulici Josipa Broza. Lopov je ukrao blagajnički minimum, a i tu obio aparat za igru iz kojeg je ukrao novac, ukupno više stotina kuna.

Iduće noći (s 1. na 2. rujna) provaljeno je u ugostiteljski objekt u Ulici Ruđera Boškovića, u Čakovcu. Također nepoznati počinitelj, tu je ukrao više tisuća kuna.

Iz trgovine ukrao novac i cigarete

HODOŠAN - Nepoznati je počinitelj tijekom noći s ponedjeljka na utorak (1. na 2. rujna) provalio u trgovinu u Ulici braće Radić, u Hodošanu. Ukrao je novac i više šteka cigareta, čime je vlasnika oštetio za više tisuća kuna.

Ukradena perad

GORNJI KURŠANEC - Noću s ponedjeljka na utorak (1. na 2. rujna) nepoznati je lopov provalio u gospodarsku zgradu obiteljske kuće u Gornjem Kuršancu, u Ulici bana Josipa Jelačića. Ukrao je perad u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna.

Odnio plinski bojler

IVANOVEC - U razdoblju od 29. kolovoza do srijede, 3. rujna provaljeno je u obiteljsku kuću u Ulici Vladimira Nazora, u Ivanovcu. Nepoznati je počinitelj ispremetao stvari i ukrao plinski bojler. Šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Ukraden električni cirkular

DOMAŠINEC - Nepoznati je počinitelj u vremenu od 30. kolovoza do srijede, 3. rujna provalio u gospodarske zgrade u kuće u Ulici Augusta Cesarca, u Domašincu i ukrao električni cirkular. Pokušao je provaliti i u kuću, ali je odustao, no, šteta je i ovako nekoliko tisuća kuna, kako se procjenjuje.

Istočeno gorivo

PRIBISLAVEC - Noću s utorka na srijedu (2. na 3. rujna) nepoznati je počinitelj na parkiralištu u Ulici braće Radić, u Pribislavcu provalio u spremnik goriva autobusa privatnog poduzeća. Istočio je gorivo u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna.

Iz trgovine 

odnio novac

ČAKOVEC - Tijekom noći sa srijede na četvrtak (3. na 4. rujna) provaljeno je u trgovinu u Ulici Bartola Kašića, u Čakovcu. Nepoznati je lopov ukrao nekoliko tisuća kuna.

Odnio novac, sat i nakit

NEDELIŠĆE - Pretprošle nedjelje, 31. kolovoza, u vremenu od 10 do 13:55 sati nepoznati je lopov ušao u obiteljsku kuću u Sajmišnoj ulici, u Nedelišću, otvorivši si prozor kroz krilo prozora otvorenog na ovjes. Nakon što je premetao stvari, ukrao je ručni sat, nakit i novac, čime je domaćine oštetio za više tisuća kuna.

Izvor: 3098