Crna kronika 26.11.2009. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 10:36.

Krađe...

KRAĐE
Provale u tri
pečenjarnice
ČAKOVEC - Negdje u vremenu od 14. do 16. studenog nepoznati lopov je provalio u tri pečenjarnica na čakovečkom sajmištu. Na pečenjarnice Vrbi je iz ležišta izbacio metalna rešetkasta vrata i ušao pa uzeo alkoholna i bezalkoholna pića, razni alat i deset litara benzina, oštetivši vlasnika za 1.500 kuna. U pečenjarnicu ugostiteljskog obrta Ignis ušao je kroz otvor koji je napravio otkinuvši daske s drvenog zida. Ukrao je alkoholna i bezalkoholna pića, razne tople napitke, 20 litara benzina i praznu plinsku bocu. Vlasnicu je oštetio za tri tisuće kuna. Provalio je i u pečenjarnicu ugostiteljskog obrta Sanjković-M, izbacivši iz ležišta klizna vrata, ali je samo ispreturao stvari, a ništa nije otuđio.
Ukradeno ljepilo za parket
ČAKOVEC - Nepoznati lopov je u vremenu od 3. do 17. studenog pokrao stambenu zgradu u izgradnji u Ulici Dobriše Cesarića u Čakovcu. Originalnim ili drugim podesnim ključem otključao je ulazna vrata na stanu u zgradi i ušao pa ukrao 70 kg ljepila za parket i 10 litara premaza za pod, vlasništvo poduzeća Kemoboja plus d.o.o. iz Zagreba, koje je ujedno i vlasnik zgrade. Šteta se cijeni na oko 1.500 kuna.
Guru dva puta na meti lopova
ČAKOVEC - Noću s utorka na srijedu (17. i 18. studenog) nepoznati lopov je provalio u ugostiteljski objekt Guru u Ulici dr. Ivana Novaka u Čakovcu. Ukrao je iz nezaključane ladice šanka 2.441 kunu, a s polica tri kilograma kave, četiri šteke cigareta i dvije boce alkoholnog pića. Nakon toga je obio juke box i aparat za igru silver ball, vlasništvo poduzeća Artis d.o.o. sa sjedištem u Črečanu, iz kojih je otuđio 443 kune u kovanicama. Šteta se cijeni na iznos od oko 4.300 kuna. Pravi je udar uslijedio u nedjelju 22. studenog. Na unutarnjem parkiralištu Gurua nepoznati lopov je provalio u zaključano osobno vozilo reg. oznake ČK 801-BO, vlasništvo Čakovčanina starog 22 godine. S poda je iz kartonske kutije otuđio veću količinu domaćeg papirnatog novca. Šteta se cijeni na oko 41 tisuću kuna.
Tegri ukrao
rubnike
PIŠKOROVEC - U Piškorovcu su prošlog utorka, 17. studenoga oko 15 sati s palete ukradena 32 komada betonskih rubnika, vlasništvo čakovečke Tegre. Šteta se cijeni na oko 1.100 kuna. Policija je brzo uhvatila počinitelja - 19-godišnjaka iz Držimurca.

Izvor: 2848