Crna kronika 29.09.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:49.

Krađe i nesreće tijekom protekloga vikenda

U razdoblju od 19. do 26. rujna u Gornjem Kuršancu, Zrinskih bb, nepoznati počinitelj je provalio u spremište vikend kuće vlasništvo muškarca iz Varaždina i ukrao trimer. Materijalna šteta cijeni se na nekoliko tisuća kuna. 

 

 

U vremenu sa petka na subotu od 17,30 do 8,30 sati u Čakovečkoj ulici u Pušćinama, nepoznati je počinitelj provalio u spremište i ukrao razni električni alat, produžne električne kablove i razne predmete od bakra. Materijalna šteta cijeni se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

 

 

Tijekom noći sa subote na nedjelju, 27/28. rujna u vremenu od 21 do 6,30 sati u Miklavcu  nepoznati je počinitelj iz nezaključane garaže i tavana garaže ukrao 14 produžnih  električnih kablova  raznih dužina i vlasnika oštetio za više tisuća kuna.

 

PROMETNE NESREĆE

Tijekom proteklog vikenda na prometnicama Međimurske županije dogodile su se 4 prometne nesreće, od čega dvije sa ozlijeđenim osobama u kojima je 7 osoba lakše ozlijeđeno i dvije s materijalnom štetom. 

 

Greške koje su prethodile prometnim nesrećama bile su:

-vožnja na nepropisnoj udaljenosti,

-nepropisno skretanje, 

-nepoštivanje prednosti, 

       

 Prisutnost alkohola u organizmu kod sudionika prometnih nesreća tijekom vikenda nije utvrđena. 

Izvor: 3101