Crna kronika 19.01.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:02.

Krađe kroz vikend 16.,17. i 18. siječnja

TEŠKE KRAĐE

 

Ukradena perad

Tijekom noći s 15. na 16. siječnja u Držimurcu, nepoznati počinitelj je u dvorištu obiteljske kuće provalio u peradarnik odakle je ukrao nekoliko desetaka komada peradi. Potom je u dvorištu iz nezaključanog kokošinjca ukrao također nekoliko desetaka komada peradi. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

 

Provala u obiteljsku kuću

U petak, 16. siječnja u vremenu od 17.15 do 18.50 sati u Čakovcu, u Ulici Dragutina Tadijanovića, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću gdje je ispremetao stvari i ukrao nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

 

Ukradena postelja i cipele iz kuće u Donjoj Dubravi

U vremenskom razdoblju od 11. do 17. siječnja u Donjoj Dubravi, na Trgu Republike, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću gdje je ispremetao stvari i ukrao postelju, te nekoliko para cipela. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

 

Počinitelji krađe u ugostiteljskom objektu uhvaćeni

U nedjelju, 18. siječnja u 4.10 sati u Donjem Kraljevcu, u Ulici kralja  Tomislava, policijski službenici uočili su da je izvršena provala u ugostiteljski objekt, a u neposrednoj blizini objekta zatekli su nepoznatu mušku osobu. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su provalu u ugostiteljski objekt počinili zatečeni 23-godišnjak i 33-godišnjak s područja Međimurske županije, odakle su ukrali novac, alkoholna pića i cigarete. Protiv 33-godišnjeg počinitelja redovnim putem biti će podnijeta je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu, dok je 23-godišnji počinitelj uhićen i predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Izvor: 3117