Crna kronika 29.01.2018. 11:09. Zadnja izmjena: 29.01.2018. 11:11.

PUM

Krađe minulog vikenda u Maloj Subotici, Čakovcu, Palovcu i Donjoj Dubravi

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave međimurske evidentirano je osam krađa od čega šest u kojima je počinjena materijalna šteta manja od 1.000 kuna te tri teške krađe.

  • Tijekom noćnih sati u petak, 26. siječnja u Palovcu, u Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu mješovitom robom, gdje je ukrao nekoliko desetaka tisuća kuna.
  • Između 20. i 26. siječnja u Donjoj Dubravi, u Uskoj ulici, nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću, gdje je ukrao televizijski uređaj te se materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.
  • Tijekom noći s 26. na 27. siječnja (s petka na subotu) u Čakovcu, u Ulici Matice hrvatske, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu gdje je ukrao računalo, vino i novac. Potom je provalio u susjedni poslovni prostor gdje je ukrao računalo, novac i druge predmete. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.
  • U petak, 26. siječnja u popodnevnim satima, u Maloj Subotici, Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj je iz otključanog vozila ukrao torbicu s novcem, osobnim dokumentima i raznim drugim predmetima u vrijednosti nekoliko tisuća kuna.