Crna kronika 06.08.2019. 10:31. Zadnja izmjena: 06.08.2019. 10:32.

Policija javlja...

Krađe u Čakovcu, Palovcu i Kotoribi

  • Između 26. srpnja i 3. kolovoza u Čakovcu, u Novoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću gdje je ispremetao stvari te ukrao novac i razni nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna.
  • Između 26. srpnja i 4. kolovoza u Palovcu, u Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, ali ništa nije ukrao. Potom je provalio u spremište kuće odakle je ukrao otpadno željezo. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.
  • U noći s 3. na 4. kolovoza u Čakovcu, u Ulici Valenta Morandinija, nepoznati počinitelj je iz stalka za bicikle ukrao zaključani muški bicikl, vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.
  • Između 30. travnja i 5. kolovoza u poljskom predjelu zvanom "Hrđavica" nedaleko Kotoribe, nepoznati počinitelj je provalio u skladišni prostor objekta odakle je ukrao drvenu građu. Potom je u dvorištu objekta porušio i ukrao više komada stabla. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.