Crna kronika 03.12.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:51.

LOPOV UKRAO SKUTER I BICIKL- Počinitelji pronađeni

U vremenskom razdoblju od 26. do 30. studenoga u Čakovcu, u Ulici Juraja Križanića, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću gdje je ispremetao stvari, ali ništa nije ukrao. Potom je provalio u spremište gdje je ukrao skuter. Nakon toga u susjednom dvorištu također je provalio u spremište, gdje je ukrao bicikl.

Materijalna šteta procjenjuje se nekoliko tisuća kuna, protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

 

DOPUNA INFORMACIJE ZA TEŠKU KRAĐU

 

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 18-godišnjak iz Pribislavca i maloljetnik s područja Međimurske županije, počinili kazneno djelo „teška krađa“, u vremenskom razdoblju od 26. do 30. studenoga u Čakovcu, u Ulici Juraja Križanića, gdje su provalili u obiteljsku kuću i ispremetali stvari, te ukrali novac. Potom su provalili u spremište gdje su ukrali skuter, bojler i elektromotore za perilicu rublja. Nakon toga u susjednom dvorištu također su provalili u spremište gdje su ukrali bicikl.

Materijalna šteta procjenjuje se nekoliko tisuća kuna, prema počiniteljima podnijet će se kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu. 

Izvor: 3110