Crna kronika 27.01.2017. 08:59. Zadnja izmjena: 27.01.2017. 09:03.

Krađe

Lopovi provaljuju svugdje - u vikendice, ribički dom, u urede, obiteljske kuće...

Opustošio vikendicu

DONJA DUBRAVA - Iz vikendice na predjelu Rožđe provalnik je u razdoblju između 20. prosinca i 15. siječnja odnio motorne kosilice, ribolovnu opremu i ručnu pumpu za vodu, ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.


Ukrao dva mobitela

ČAKOVEC - Pronađen je maloljetnik kojeg policija sumnjiči da je 8. prosinca ukrao dva mobitela iz ureda Centra za socijalnu skrb Čakovec. Ukupna vrijednost ukradenih mobitela veća je od pet tisuća kuna. Jedan je pronađen i vraćen vlasniku, a drugi ne. Kako doznajemo počinitelj je s područja općine Pribislavec. 


Iz ribičkog doma odnio ribu

ŽABNIK - Iz ledenice ribičkog doma u Žabniku u ponedjeljak 16. siječnja provalnik je ukrao više kilograma ribe, vrijedne nekoliko stotina kuna.


Novac i ručni sat

PRIBISLAVEC - U srijedu 18. siječnja prijepodne provaljeno je u obiteljsku kuću u Ulici Ivana Gundulića. Lopov je ukrao novac i ručni sat te 50-godišnjeg vlasnika oštetio za nekoliko tisuća kuna.


"Ordinirao" uz bazene

TOPLICE SVETI MARTIN - U srijedu 18. siječnja prijepodne maloljetnik je iz novčanika u torbi na unutarnjim bazenima u Izvorskoj ulici ukrao oko 1.300 kuna. Policija ga je pronašla, provela nad njim kriminalističko istraživanje te je novac vraćen vlasnicima. Kako doznajemo počinitelj je iz Svetog Martina na Muri.