Crna kronika 23.09.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:32.

Mala Subotica: vlak naletio na automobil

U utorak navečer u 20,35 sati u Maloj Subotici putnički vlak naletio je na osobni automobil. Dogodilo se to na prijelazu bez branika, u Ulici braće Radić. Vozač iz osobnog automobila vozilom Hitne pomoći prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec. Kako doznajemo, riječ je o muškarcu iz Varaždina. Prema prvim informacijama ne nalazi se u kritičnom stanju, no ozljede još nisu službeno okvalificirane.

Na mjesto nesreće došli su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Čakovec. No kako doznajemo nije bilo potrebe za rezanjem automobila. Kad su došli muškarac se već nalazio izvan crnog Mercedesa. Izašao je uz pomoć djelatnika Hitne pomoći. Došao je i DVD Mala Subotica te su vatrogasci ištekali akumulator vozila, buduće da se iz motora dimilo.

- Imao je velike sreće, od smrti su ga dijelile sekunde, u biti i manje od sekunde, samo da je još malo zašao na prugu - kaže jedna osoba koja je bila na mjestu nesreće. Prednji dio automobila smrskan je. Zbog očevida željeznički promet bio je u prekidu do 21,55 sati.

 

 

Izvor: 3152