Crna kronika 25.09.2018. 10:29. Zadnja izmjena: 25.09.2018. 10:31.

Prometna nesreća

Motociklist, kojemu je vozač kombija oduzeo prednost, zadobio tešku tjelesnu ozljedu

U ponedjeljak, 21. rujna iz Županijske bolnice Čakovec zaprimljena je prijava ozljeda iz koje je vidljivo da je 29-godišnjak s područja općine Selnica u prometnoj nesreći zadobio tešku tjelesnu ozljedu.

Podsjećamo, da je u subotu, 15. rujna oko 19 sati u Murskom Središću, Ulici Sitnice, na kolniku državne ceste broj 209 vozač teretnog vozila čakovečkih registarskih oznaka, 37-godišnjak s područja grada Mursko Središće, krećući se Ulicom Sitnice te dolaskom do raskrižja s državnom cestom, koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao u raskrižje, a da nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom, zbog čega je u teretno vozilo udario motocikl čakovečkih registarskih oznaka s kojim je državnom cestom upravljao 29-godišnjak, dok je u krvi imao prisutno 2,13 grama po kilogramu alkohola. Nakon udara došlo je do prevrtanja motocikla i pada vozača.

Protiv 37-godišnjeg vozača se podnosi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.