Crna kronika 11.05.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:03.

Na ulazu u Kotoribu biciklistkinja neoprezno krenula na kolnik

U prijepodnevnim satima u subotu 9. svibnja dogodila se prometna nesreća kod mostića na ulazu u Kotoribu. U sudaru su sudjelovali osobni automobil i biciklistkinja, a listu Međimurje događaj je riječju i fotografijom dojavio čitatelj iz Kotoribe.

- Mislim da je ženska osoba stradala na biciklu. Automobil je, čini mi se, zelena vectra. Dosta dugo je trajao očevid, bili su tamo kad sam krenuo iz Kotoribe i kad sam se vraćao. Skupilo se puno ljudi - kazao nam je čitatelj te dodao da se promet odvijao otežano.

Događaj su nam potvrdili i u Policijskoj upravi međimurskoj. Ozlijeđena biciklistkinja prevezena je u bolnicu, a prema prvim, neslužbenim informacijama, nije riječ o po život opasnim ozljedama, već o prijelomu.

U ponedjeljak 11. svibnja policija je na redovnoj press konferenciji objavila kako se 78-godišnja vozačica bicikla s pješačko-biciklističke staze uključivala u promet na kolnik, bez da prethodno propusti sva vozila. Zbog toga je u njen bicikl udario automobil čakovečkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 77-godišnji vozač. Gospođa je, kako neslužbeno doznajemo, iz Donjeg Vidovca i teško je ozlijeđena.

Izvor: 3132