Crna kronika 23.04.2020. 10:26. Zadnja izmjena: 23.04.2020. 10:29.

Piškorovec

Nakon što je automobilom udario u dijete dvadesetogodišnjaka napala trojica mladića

Jučer, 22. travnja nešto poslije 15 sati u Piškorovcu dogodila se prometa nesreća u kojoj je ozlijeđeno dijete. Upravljajući Fiat Bravom, čakovečkih registarskih oznaka, bez položenog vozačkog ispita, 20-godišnji vozač izlaskom iz zavoja prešao je automobilom na suprotnu stranu kolnika, gdje je prednjim dijelom udario u dijete koje je stajalo uz rub kolnika.

Privatnim vozilom ozlijeđeno dijete prevezeno je u Županijsku bolnicu u Čakovcu, gdje je zadržano na liječenju, dok će se ozljede okvalificirati naknadno.

Neposredno nakon opisane prometne nesreće dvojica maloljetnika i 22-godišnjak na dvorištu kuće u Piškorovcu fizički su napali 20-godišnjeg vozača Fiata zbog prouzrokovane prometne nesreće, te ga pritom lakše ozlijedili. Ujedno, trojica napadača tom su prilikom oštetili stakla na Fiatu. Prema procjeni 21-godišnje vlasnice materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna, dok prijedlog za kaznenim progonom nije željela podnijeti.

Prema dvojici maloljetnika s područja Međimurske županije i protiv 22-godišnjaka s područja općine Mala Subotica, zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, podnijet će se optužni prijedlog prekršajnom odjelu Općinskog suda u Čakovcu.