Crna kronika 26.07.2019. 13:05. Zadnja izmjena: 26.07.2019. 14:10.

Stravična nesreća kod Žiškovca

Muškarac i dječak imaju teške ozljede opasne po život

Oko 11:30 na državnoj cesti između Žiškovca i Štrukovca dogodila se stravična prometna nesreća nakon koje je planuo jedan automobil, a potom je vatra zahvatila i drugi. Sudarili su se automobili poljskih i dubrovačkih registarskih oznaka.

Po unesrećene je dojurila hitna medicinska pomoć te je šest osoba, među njima troje djece, prevezeno u čakovečku bolnicu. Najteže su stradali muškarac rođen 1979. i dječak rođen 2006. godine iz automobila dubrovačkih registarskih oznaka; obojica imaju teške tjelesne ozljede opasne po život.

Kako doznajemo, u automobilu poljskih registarskih oznaka nalazili su se muškarac rođen 1973., žena rođena 1980., djevojčica rođena 2003. i dječak rođen 2005. godine.

Plamen su ugasili vatrogasci, a policijski očevid silno otežava snažan pljusak koji je počeo nakon nesreće. Nakon nesreće Policijska uprava međimurska poslala je medijima izvanredno priopćenje:

- Na dionici državne ceste između naselja Žiškovec i Štrukovec došlo je do frontalnog sudara između automobila, poljskih nacionalnih oznaka i automobila, dubrovačkih registarskih oznaka. Od siline sudara zapalila su se oba vozila.

- Nažalost, prema prvim informacijama iz bolnice, teške ozljede opasne po život zadobili su vozač rođen 1979. godine i putnik iz vozila, dijete rođeno 2006. godine, obojica sudionici nesreće iz osobnog automobila dubrovačkih registarskih oznaka.

Težina ozljeda drugih sudionika za sada nije poznata. Očevid je trenutno u tijeku, dok se promet odvija naizmjeničnim propuštanjem jednim prometnim trakom.