Crna kronika 10.04.2019. 09:14. Zadnja izmjena: 10.04.2019. 09:18.

Piškorovec

Nasrnuo vozilom na muškarce

U subotu, 6. travnja oko 13 sati i 40 minuta u Piškorovcu, na dvorištu, 31-godišnjak sa šireg područja općine Mala Subotica narušavao je javni red i mir tako da je tijekom zajedničke konzumacije alkoholnih pića sa još četvoricom, bacio praznu flašu u pravcu 40-godišnjaka te pritom pogodio drugog muškarca.

Nakon toga 31-godišnjak je sjeo u osobni automobil marke čakovečkih registarskih oznaka te prilikom kretanja udario u trojicu muškaraca i napustio mjesto događaja.

  • U događaju su 21, 30, 38 i 40-godišnjaci zadobili lake tjelesne ozljede.

Protiv 31-godišnjaka će se podnijeti optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda.

Također je protiv njega podnijeta kaznena prijava zbog kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom, nadležnom državnom odvjetniku te je u ponedjeljak, 8. travnja predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske. Nakon provedenog ispitivanja na državnom odvjetništvu, u utorak 9. travnja je doveden sucu istrage županijskog suda koji mu je odredio istražni zatvor.