Crna kronika 20.08.2018. 11:24. Zadnja izmjena: 20.08.2018. 11:38.

Alarmantno

Nastavlja se teror nad staricama, nakon Pribislavca napad i u Belici!

Nakon nedavnog razbojništva nad 83-godišnjakinjom u njenoj kući u Pribislavcu, dogodio se novi napad, u susjednoj Belici.

- U subotu, 18. kolovoza između 7 i 11:30 dvije nepoznate muške osobe počinile su kazneno djelo razbojništva. Oko 7 sati provalili su u obiteljsku kuću, gdje ih je na izlasku, u dvorištu zatekla 81-godišnja vlasnica. Počeli su se naguravati s njom te su se udaljili u nepoznatom smjeru. Za pola sata ponovo su se vratili te kroz otvorena vrata ušli u kuću, gdje su štapom izudarali vlasnicu po tijelu. Oko 11:30 ponovo su se vratili u dvorište, a čim je vlasnica počela vikati su pobjegli. Nakon toga obavijestila je policiju - izvijestila je Policijska uprava međimurska.

Starici je pomoć pružena u Županijskoj bolnici Čakovec, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena. Kriminalistička istraživanja su u tijeku, kažu u policiji.

Podsjetimo i na nedavni, slični slučaj u Pribislavcu:

Preminula je 83-godišnjakinja koju je noću ozlijedio razbojnik

Upitali smo i PU međimursku što čine kako bi zaštitili starice koje su se našle na meti razbojnika u beličko-pribislavskom kraju. Odgovaraju kako čine sve što je u njihovoj moći kako bi pronašli počinitelje, no, nažalost ne mogu dežurati u svakoj kući...