Crna kronika 03.09.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:49.

Nesreće u prometu

“Pod parom” s kolnika u 

ogradu kuće

NEDELIŠĆE - Na raskrižju ulica Antuna Gustava Matoša i Žarkovice, u Nedelišću u srijedu, 20. kolovoza, oko 3 sata dogodila se prometna nesreća koju je izavao vozač osobnog automobila, mještanin Nedelišća, star 23 godine. On je pod utjecajem alkohola od 1,25 promila vozio brzinom  neprilagođenom cesti i ograničenoj vidljivosti, kako je utvrdila policija, i pri skretanju u Ulicu A. G. Matoša sišao s kolnika, pa udario u betonsko-drvenu ogradu dvorišta kuće. U čakovečku Bolnicu prevezeni su vozač i njegov putnik, star 21 godinu, također iz Nedelišća. Utvrđeno je da su obojica teško ozlijeđeni, vozač je i zadržan na liječenju, dok je putnik pušten kući. Vozaču zbog izazivanja prometne nesreće slijedi kaznena prijava.

 

Pijan sletio s ceste

BELICA - S lakim tjelesnim ozljedama prošao je 48-godišnji vozač iz Domašinca nakon što je zbog neprilagođene brzine u utorak, 12. kolovoza, malo prije ponoći u Ulici kralja Tomislava, u Belici u zavoju sletio s ceste. Njegovo vozilo najprije je udarilo u betonski most, višestruko se prevrnulo te „zakačilo“ i obližnji parkirani automobil. Vozač je bio pod utjecajem alkohola u količini od 1,22 promila.

 

Maloljetnik biciklom u automobil 

Maloljetni vozač bicikla u petak, 8. kolovoza, poslijepodne u Ulici Alojzija Stepinca, u Kotoribi s prostora ispred crkve nepropisno se uključivao u promet te je biciklom udario u osobni automobil čakovečkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 42-godišnjak iz Kotoribe. Nakon udara, biciklist se prevrnuo i pao na kolnik. Zbog teških ozljeda, zadržan je na bolničkome liječenju. 

Izvor: 3096