Crna kronika 22.01.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:02.

Opasna vožnja Malom Suboticom pod utjecajem alkohola - automobilom oštetio željezničku rampu, prometni znak i na kraju parkirani automobil

Jučer, 21. siječnja oko 22.37 sati u Maloj Subotici, Glavnoj ulici, na prijelazu ceste preko željezničke pruge, dogodila se prometna nesreća gdje se 53-godišnji vozač teretnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, upravljajući pod utjecajem alkohola, nije zaustavio pred prijelazom ceste preko željezničke pruge u trenutku kada je uređaj za zatvaranje prometa bio spušten, zbog čega je prednjim dijelom vozila udario u polubranik i slomio ga. Nakon prometne nesreće napustio je mjesto događaja te je nastavio vožnju krećući se kolnikom Ulice Zorana Šegovića, gdje je u lijevom zavoju vozilom sišao izvan kolnika i prednjim dijelom udario u prometni znak, a zatim je nastavio kretanje kolnikom Ulice Nikole Tesle, gdje je ponovno vozilom sišao izvan kolnika i prednjim dijelom udario u izvan kolnika parkirani osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka vlasništvo 31-godišnjakinje. Od siline udara osobni automobil odbačen je u dvorišnu ogradu vlasništvo 32-godišnjaka. 

 

Vozilom Zavoda za hitnu medicinu vozač teretnog automobila prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je liječničkim pregledom utvrđeno da je u prometnoj nesreći zadobio lake tjelesne ozljede, te je zadržan na daljnjem liječenju. Protiv vozača teretnog automobila biti će podnijet optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Čakovcu.

 

Izvor: 3117