Crna kronika 07.10.2017. 08:55. Zadnja izmjena: 09.10.2017. 15:08.

Novi detalji

PARAG Nož se slomio u trenutku kad je šogora ubo u glavu

Nakon što su tijekom poslijepodneva zajedno konzumirali alkohol, 23-godišnji K.N. u petak nešto iza 18 sati u dvorištu kuće u romskom naselju Parag nožem je napao 27-godišnjeg B.O. te ga je ubo u glavu, a zatim pobjegao. Ozlijeđeni je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec. Zadobio je lake tjelesne ozljede, a napadač je nekoliko sati kasnije uhićen u blizini graničnog prijelaza Trnovec. Bit će kazneno prijavljen za pokušaj ubojstva. Napadač i žrtva inače su šogori.  

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je provelo prvo ispitivanje 23-godišnjaka te je osumnjičen za pokušaj ubojstva. Sutkinja istrage odredila mu je istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u istrazi i opasnosti od ponavljanja ili dovršetka kaznenog djela.

- Postoji osnovana sumnja da je okrivljenik 6. listopada 2017. ispred kuće u Paragu, nakon prepirke s oštećenikom, u cilju da ga usmrti zadao mu ubod nožem u središnji tjemeni dio glave, ali u ostvarenju svojeg cilja nije uspio jer se nož slomio - objavilo je Odvjetništvo u ponedjeljak, 9. listopada.