Crna kronika 05.12.2019. 09:56. Zadnja izmjena: 05.12.2019. 09:57.

Policija javlja...

Počinitelji više krađa mladići s područja općine Pribislavec

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da su 20 i 23-godišnjaci s područja općine Pribislavec počinili nekoliko Teških krađa i Krađa.

  • Tako su u srijedu, 20. studenoga ove godine u popodnevnim satima u Čakovcu, Obrtničkoj ulici, iz neograđenog dvorišta trgovačkog društva provalili u metalni kontejner koji služi za prikupljanje povratne ambalaže, odakle su ukrali 1200 komada ambalaže.
  • Nadalje, u petak, 29. studenoga ove godine u popodnevnim satima u Čakovcu, Mihovljanskoj ulici, iz otvorenog dvorišta tvrtke je 23-godišnjak ukrao dekorativne led projektore, industrijske žarulje, halogene žarulje, štedne žarulje i led reflektore.
  • Istoga dana u popodnevnim satima u Čakovcu, u Ulici Josipa Kozarca, na prostoru sajmišta, 23-godišnjak je provalio u automat za jaja odakle je ukrao jaja.
  • Dan kasnije, u subotu, 30. studenoga u večernjim satima u Pribislavcu, u Ulici braće Radić, ispod nadstrešnice zgrade je 23-godišnjak provalio u automat za jaja odakle je ukrao novac.

Ukupna materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna. Dio ukradenih predmeta je oduzet i vraćen vlasnicima. Protiv počinitelja će se podnijeti kaznene prijave, nadležnom državnom odvjetništvu.