Crna kronika 16.08.2017. 23:11. Zadnja izmjena: 16.08.2017. 23:32.

Porezao susjeda

POKUŠAJ UBOJSTVA Istražni zatvor za napadača s noževima, D. T. (66) iz Železne Gore

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je nakon ispitivanja uhićenog D. T. (66) iz Železne Gore donijelo rješenje o provođenju istrage. Osnovano se sumnja da je počinio kazneno djelo pokušaja ubojstva.

Postoji osnovana sumnja da je okrivljenik 14. kolovoza 2017. u dvorištu kuće oštećenika u Železnoj Gori, držeći u svakoj ruci po jedan nož nasrnuo na oštećenika s ciljem da ga usmrti te s oba noža više puta zamahnuo prema njegovom prsnom košu, vratu i glavi. Oštećenik mu je uspio nogom izbiti jedan nož iz ruke, a ubode drugim nožem oštećenik je izbjegao braneći se rukom, pa mu je okrivljenik uspio nanijeti tjelesne ozljede u vidu reznih rana lijeve ruke. Daljnji napad okrivljenika spriječio je oštećenik zajedno sa svojim sinom koji je tada naišao, tako da su oborili okrivljenika na tlo, vezali ga i zadržali do dolaska policije - javlja odvjetništvo. 

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila okrivljeniku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u istrazi i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

POKUŠAJ UBOJSTVA S tri noža krenuo na susjeda!