Crna kronika 14.05.2018. 10:53. Zadnja izmjena: 14.05.2018. 10:55.

Nedjelja, 13. svibnja

Policajac noževima i palicom napadnut u Orehovici, priveden 33-godišnjak

U nedjelju, 13. svibnja oko 19:05 u Orehovici - Ulica grofa Feštetića, prilikom postupanja po dojavi o nasilju u obitelji do policijskih službenika pristupila je muška osoba u vidno alkoholiziranom stanju dok je u rukama držala noževe i drvenu palicu, javlja Policijska uprava međimurska.

Jedan od policijskih službenika naredio mu je da spusti predmete na što se muškarac oglušio i bacio nož prema njemu i potom pobjegao. Policajac je krenuo za muškarcem koji je u jednom trenutku prema njemu bacio drugi nož. Prvi je nož pao ispred policajca dok je drugi proletio kraj njega. Kada je sustigao muškarca ovaj ga je udario drvenom palicom i ponovo pobjegao.

Sustigavši ga, uporabom tjelesne snage i sredstava za vezivanje policijski službenik ga je uhitio te je doveden u prostorije policijske postaje gdje je utvrđeno da je kazneno djelo „napada na službenu osobu” počinio 33 - godišnjak s područja općine Orehovica, pod utjecajem alkohola od 1,92 gram po kilogramu. Policijski službenik lakše je ozlijeđen dok 33-godišnjak nije zadobio ozljede.