Crna kronika 25.10.2018. 11:34. Zadnja izmjena: 25.10.2018. 11:35.

Policija javlja...

Prekršajne prijave zbog nereda na igralištu u Podturnu

Poduzetim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da je u natjecateljski prostor nakon završetka utakmice utrčao 67-godišnjak sa šireg područja grada Čakovca, gdje je iz džepa hlača izvadio neotvoreni džepni nožić, čime je počinio prekršaje iz Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima. 

Protiv kluba i odgovorne osobe kluba će se podnijeti optužni prijedlog iz Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima. 

Nadalje će se protiv 47-godišnjaka s područja općine Podturen podnijeti optužni prijedlog iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Podsjećamo, da su u subotu, 13. listopada oko 16,50 sati u Podturnu, Čakovečkoj ulici, na nogometnom igralištu, po završetku odigravanja utakmice, ušli navijači u teren te su nasrnuli na suca, gdje je jedan nepoznati navijač fizički napao suca, a drugi  navijač prijetio neotvorenim džepnim nožićem, ali je u daljnjoj namjeri spriječen djelovanjem redara. Po ulasku suca u službene prostorije nastavljeno je vrijeđanje te je odgurnut. Sudac nije zadobio ozljede.

Kriminalistička istraživanja se nastavljaju.

Policija istražuje je li na igralištu u Podturnu počinjeno kazneno djelo