Crna kronika 10.07.2020. 10:30. Zadnja izmjena: 11.07.2020. 13:13.

Subota, 11. srpnja

Promet će se u subotu od 16 do ponoći nadzirati na većem broju lokacija diljem Međimurja

U subotu, 11. srpnja od 16 do 24 sata policijski službenici u sastavu mobilnog tima Policijske uprave međimurske provest će aktivnosti iz akcije „Četiri ubojice u prometu".

Kako smo već u nekoliko navrata najavili, međimurska policija nastavlja s poduzimanjem pojačanih aktivnosti usmjerenih na sprečavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja.

Policijski službenici tijekom najavljene akcije posebnu pozornost posvetit će prekršajima iz tzv. grupacije „četiri glavne ubojice u prometu“ (alkohol, brzina, sigurnosni pojas i mobitel), kao i na suzbijanje prekršaja vozača motocikala i mopeda. Naravno, pod posebnim nadzorom bit će i ponavljači teških prometnih prekršaja, „recidivisti“.

Promet će se nadzirati na većem broju lokacija diljem Međimurske županije, a u poduzimanje najavljenih aktivnosti uključit će se svi raspoloživi ljudski i tehnički resursi (uređaji za utvrđivanje stupnja alkoholiziranosti, stacionarni i mobilni uređaji za mjerenje brzine, motocikli, „presretači“ i dr.). 

Svako, potrebno je napomenuti da će se ova akcija provesti u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave varaždinske.