Crna kronika 21.08.2018. 21:54. Zadnja izmjena: 22.08.2018. 10:17.

Teška prometna nesreća

Prometni policajac nalazi se na Jedinici intenzivnog liječenja

U 18:30 na južnoj obilaznici Čakovca, kod skretanja za Travničku ulicu, dogodila se teška prometna nesreća. U sudaru su sudjelovali osobni automobil i motocikl kojim je upravljao policijski službenik Postaje prometne policije Čakovec. 

Policijski službenik teško je ozlijeđen i nalazi se na Jedinici intenzivnog liječenja Županijske bolnice Čakovec, potvrđeno nam je iz više pouzdanih izvora. Navodno su mu slomljene ruka i noga i ozljede nisu bezazlene. 

List Međimurje pridružuje se željama svih njegovih kolega, međimurskih policajaca koji strepe nad njegovim zdravstvenim stanjem, da se iz ovoga izvuče bez težih posljedica. Drži se Davore!

Nakon provedenog očevida Policijska uprava međimurska u priopćenju za javnost navela je:

U utorak, 21. kolovoza oko 18,30 sati na raskrižju državne ceste broj 3 (južna obilaznica grada Čakovca) i prilaza Travničke ulice, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 72-godišnja vozačica osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka vozilom skretala prema kolniku Travničke ulice te oduzela prednost prolaska policijskom motociklu s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 31-godišnji policijski službenik. Zbog toga je došlo do udara motocikla u osobni automobil te prevrtanja motocikla i pada vozača na kolnik.

Nakon prometne nesreće oba vozača vozilom hitne pomoći prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec gdje su zadržani na liječenju. Kvalifikacija tjelesnih ozljeda utvrdit će se po zaprimanju bolničke prijave, nakon čega će se događaj okvalificirati.